Nova lokacija Muzeja Sveti Ivan Zelina

Datum objave: 21.03.2022.

Muzej Sveti Ivan Zelina službeno se od 14.03.2022. privremeno preselio na novu lokaciju - Katarine Krizmanić 1, u prostorije bivšeg restorana u Komunalnom centru. Osim ureda, Muzej je preselio cjelokupni inventar te predmete unutar zbirki koje čuva.


Nova lokacija je privremena, jer kao što sigurno već znate matična zgrada Muzeja trenutno je u procesu nužne statičke obnove, kao posljedice dvaju velikih potresa koji su zadesili Grad Zagreb te šire područje Banovine.


Trenutno Muzej nije u mogućnosti održavati izložbe na privremenoj lokaciji, ali planirana suradnja s lokalnom zajednicom u narednom razdoblju bit će značajno povećana, u smislu radionica, novih izdanja, manjih izložbi i prezentacija, s toga nas redovito pratite na našim mrežnim stranicama te Facebook stranici.


U iščekivanju što bržeg povratka na našu staru lokaciju i povratka na "staro normalno" svi naši stari, ali i novi suradnici, posjetitelji i prijatelji Muzeja, dobro su nam došli na čašicu kave ili razgovora na našoj novoj lokaciji.

Za sva pitanja obratite nam se putem telefona, Facebook stranice, naših mrežnih stranica ili kontakt mailova 

tel: 099/2061-544

službeni mail Muzeja Sveti Ivan Zelina - muzej@zelina.hr 

ravnateljica Muzeja, Romana Mačković - romana.mackovic@zelina.hr

kustos, Igor Zrinski - igor.zrinski@zelina.hr

administrator-računovođa, Ana Knez - ana.knez@zelina.hr 

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »