Obveza predočenja EU digitalne COVID potvrde

COVID PASS

Datum objave: 16.11.2021.

Poštovani posjetitelji,

obavještavamo Vas da se na osnovi Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od utorka 16. 11. 2021. uvodi posebna mjera obvezatnog predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (potvrda o preboljenju liječnika primarne zdravstvene zaštite, potvrda o negativnom rezultatu testiranja u ovlaštenim ustanovama i laboratorijima) za SVE POSJETITELJE, STRANKE I PRUŽATELJE USLUGA koji ulaze u prostore Muzeja.

Ova odluka ne primjenjuje se:

- na djecu i učenike osnovnih i srednjih škola

- na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe (invalidi i osobe s posebnim potrebama)

- na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

 

Molimo vas da poštujete dosadašnje mjere o broju osoba u muzeju, održavanje potrebnog razmaka, dezinficiranje ruku i pravilno korištenje zaštitne maske.

Svim posjetiteljima želimo osigurati siguran boravak u muzejskim prostorijama stoga vas molimo da se pridržavate navedenih uputa.

Hvala na razumijevanju!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »