Objava

Rezultati natječaja za najbolju fotografiju

Datum objave: 25.07.2017.

Kako su nam pristigle sve fotografije povodom objave Natječaja za najbolju fotografiju u sklopu 11. međunarodnog viteškog turnira u Svetom Ivanu Zelini održanom 17. i 18. lipnja 2017. godine, došlo je vrijeme da obznanimo pobjednike. Podsjetimo, prijavljeni autori fotografija mogli su poslati do pet fotografija snimljenih isključivo na ovogodišnjem turniru. Autori koji su izabrani dobit će novčane nagrade u iznosu od: 300 kuna za prvo mjesto, 200 kuna za drugo mjesto, te 100 kuna za treće mjesto. Uz novčane nagrade dobitnici će primiti i poklon paket. Ove godine dodijelit će se i nagrada za poseban umjetnički dojam, te će dobitinik ovog priznanja također primiti poklon paket. Stručna komisija odabrala je najbolje radove, pa je vrijeme da ih predstavimo.

Treće mjesto osvojio je autor Nenad Houška sa sljedećom fotografijom 

Drugo mjesto dijele

Željko Vajak

Mladen Ban

Prvo mjesto osvojio je Miljenko Hegedić

Nagradu za poseban umjetnički dojam dobio je Fran Krsto Očić

Čestitamo svim dobitnicima !!!

Da rezimiramo ...

Prvo mjesto osvojio je Miljenko Hegedić

Drugo mjesto dijele Željko Vajak i Mladen Ban

Treće mjesto osvojio je Nenad Houška

Nagradu za poseban umjetnički dojam osvojio je Fran Krsto Očić

Dobitinici svoje nagrade mogu preuzeti u Muzeju Sveti Ivan Zelina, Trga Ante Starčevića 13, radnim danom od 8-14h. Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati na mail muzeja muzej@zelina.hr ili putem kontakt obrasca.

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »