Povijest sporta u Zelini i djeca u Muzeju

Oni su mali, ali su veliki...

Datum objave: 14.02.2018.

Upravo ovaj naslov, koji je dio slavne rečenice iz serije "Smogovci" možda i ponajbolje opisuje naše posjetitelje zadnjih nekoliko tjedana. Točnije, njih 352 učenica i učenika OŠ Dragutina Domjanića i PŠ Prepolno, zajedno sa njihovim učiteljicama prošlo je kroz naš Muzej i trenutni postav izložbe posvećene povijesti i razvoju sporta u Svetom Ivanu Zelini. Od samog broja djece koja su posjtila izložbu veći je jedino broj pitanja i odgovora na koje smo mi kao kustosi morali odgovarati, nadamo se uspješno i poučno. 

Ovim putem želimo zahvaliti svim "malim/velikim" posjetiteljima Muzeja Sveti Ivan Zelina, njihovim učiteljicama i školama, te se nadamo, da će naša suradnja i dalje biti ovako raznolika, bilo kroz izložbe, radionice ili druga događanja i manifestacije u Muzeju Sveti Ivan Zelina

Hvala. 

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »